Ők is Minket választottak 

 

vélemények1.jpg

 

Képernyőfotó 2018-09-23 - 10.03.12.png

 

ajánlás3.png 

 

Képernyőfotó 2018-01-29 - 22.53.06.png

 

ajánlás 2.png

ajánlás1.png

   

"Ezek a leckék, úgy érzem, nekem készültek. 

Szuper jók. Nekem a hobbim az angol tanulás."

Takács Gábor


"Hasznosnak tartom az oktatási módszert, mert egyszerre látom és hallom a dolgokat, így könnyebb megjegyezni a szavakat és kifejezéseket, meg a szókapcsolatokat is könnyebb beleépíteni a beszédbe." 

Kubán László


3.png

Kuzma Erzsébet - Bebi

"Az igazat megvallva, "bespájzoltam" a nyelvleckéket, mivel időm egyenlőre nem sok leledzik a tanulásra. Ám a kíváncsiság felülkerekedett és elkezdtem csakúgy "háttérként" hallgatni a leckéket. Fantasztikus, hogy én, aki mellesleg egy antitalentum vagyok idegen nyelvekből, mennyire megmaradtak a hallottak. Egyenlőre még naponta nem tudok foglalkozni a nyelvtanulással, de amikor időm és erőnlétem engedi, hallgatom és mondom veletek a leckéket, töltöm a teszteket, amik nem mellesleg, fantasztikusan jók és játszva tanulható vele a nyelvtan. Nagyon örülök, hogy rátok leltem, már így is, sokkal bátrabb vagyok, ha hozzám lépnek és angolul fordulnak hozzám kérdéssel, pedig még csak pár szót és mondatot tudok mondani és megérteni. Hálásan köszönöm a munkátokat. Az önbizalmamat adtátok vissza az által, hogy tapasztalom, én is meg tudom tanulni az angolt :)"
6.png

Lukács Katalin (Budapest)

"A tréningben az tetszik, hogy elején egyszerű, majd fokozatosan bonyolultabb, nehezebb élőbeszéddel építkezik a hanganyag. Számomra a: sok, sok beszéd a lényeg!!! Így szinte észrevétlenül egyre jobban, egyre többet értek. Sok az ismétlés ("tudás anyja") a magyarázatok egyszerűek, rövidek, példákkal illusztráltak, alaposan be lehet gyakorolni az új anyagot: játszva!


Azt kell mondanom, hogy az eddigi legjobb oktatási anyag, amivel találkoztam és csak ajánlani tudom mindenkinek. 

Orosz Mária


"Olyan jók a videók,hogy minden tudás azonnal "ragad" és tartósan megmarad. De minden nap gyakorolok is. Egy-egy leckét egy hétig "vések" be,hogy biztos alap legyen. Ezt a tempót tartom a négy nyelvvel. Egyébként nyugdíjas zenetanár vagyok. Már volt egy kis sikerem az olaszban, a nyári zenei kurzuson akadt egy hét éves, Olaszországban élő,de haza látogató kisfiú, akivel kezdetleges szókinccsel, de sikerült néhány egyszerű mondatot váltani olaszul.

Heiszám Ildikó


 

WP_20160830_09_03_58_Smart.jpg

 

Mikes Julianna (Budapest) 

"A megszerzett tudásom a városban útbaigazítást kérő turistáknál használom, vagy külföldi nyaralásom során. Itt aztán igazán sokat gondolok Rátok és a nagyon jó minőségű tananyagra, amit használni tudok. 

Tanácsolni tudom mindenkinek, hogy nagyon hasznos és jó a leadott anyag.

Sok más online szolgáltatást is vásároltam, de számomra agyilag ez a leghasznosabb."

 
 
 

5.png

Tamási Marianna (Kalocsa)


"A tréning előtt abszolút nem beszéltem angolul. Próbáltam a nyelviskolát, de sajnos csak a nyelvtani részt erőltették, én pedig beszélni akartam.

Nagyon tetszik, hogy bármilyen témában tudok szituációs párbeszédet keresni és a nyelvtani összefoglaló is érthető egy kezdő számára is.
3 hónapi intenzív tanulással egyedül vágok neki Ausztráliának:-)"

 

ajánlás1.png

 

 

 

 

Top